Тиждень циклової комісії юридичного відділення

17.10.2017 12:57

            

ЕКСКУРСІЯ ДО СУДУ 

10 жовтня 2017 року групи 16,17,18-ЮП

відвідали Апеляційний суд м.Полтава.

Ця екскурсія була влаштована з нагоди Дня юриста з метою ознайомлення студентів із роботою судової гілки влади.

Студенти дізналися про поділ судів на інстанції, про роботу судді, його помічника, секретаря судового засідання. Також вони відвідали приміщення, де відбуваються судові засідання.

Від даного заходу студенти були в захваті.

БЕЗОПЛАТНА ЮРИДИЧНА ДОПОМОГА

11 жовтня 2017 року з нагоди дня юриста до студентів груп 28, 36, 37-ЮП завітали працівники Першого полтавського місцевого центру з надання  безоплатної вторинної правової допомоги.

    Вони донесли до відома студентів сутність роботи в даній організації та систему роботи юристів цього центру.

ЗУСТРІЧ іЗ СУДДЕЮ

11 жовтня на чашечку чаю до Апеляційного суду Полтавської області завітали студенти коледжу, які є членами Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Полтавській області, цікаво поспілкувалися із суддею у відставці Едуардом Давиденком. Молодь мала унікальну можливість у неформальній та дружній обстановці познайомитися з різними сторонами професійної діяльності.

Розмова була захоплююча та невимушена. Говорили про різне: і про судову реформу, і про цікаву, різнобарвну, але таку відповідальну роботу судді. Едуард Володимирович розповів молоді про основні зміни, які відбуваються зараз у судовій системі, про мету судової реформи, наводив оригінальні приклади зі свого професійного життя.

Наприкінці зустрічі студенти висловили вдячність за пізнавальну та емоційно насичену бесіду.

ВИСТАВКА «ОСІНЬ БАРВАМИ БАГАТА»

Студенти 1-2-х курсів юридичного відділення підготували неймовірну, чарівну виставку осінніх композицій.

Ця виставка відбулася 13 жовтня 2017 року з метою втілення творчих задумів студентських колективів відділення. На ній були представлені солодкі композиції у вигляді торту та кексів; традиційний український коровай. Картину свята доповнювали плоди  винограду, яблук та калини.

Окрасою стали осінні квіти та різнобарвне листя, які й символізують таємничу красу цієї дощової, але неймовірно гарної пори року.

Не тільки на студентів, а й на адміністрацію коледжу виставка справила неабияке враження – задоволенню на їхніх обличчях не було меж.