День здоров'я - 2014

21.05.2015 19:30

25 вересня 2014 року на березі річки Ворскли відбувся спортивно-масовий захід для студентів Аграрного коледжу управління і права ПДАА присвячений Дню здоров’я, спрямований на розвиток спортивного потенціалу студентів, поширення ідеї здорового способу життя та згуртованість студентів перших курсів.

Саме сьогодні студенти І курсів всіх відділень зібралися гуртом і вирушили на відпочинок в мальовничому куточку Полтави біля річки Ворскли. На них чекали веселі та цікаві спортивні конкурси, приготування справжнього польового кулішу та приємні посиденьки біля вогнища.

«В здоровому тілі здоровий дух» - саме під таким гаслом пройшли спортивні змагання цього дня. В змаганнях приймали участь збірні команди трьох відділень коледжу, а саме: юридичного відділення, відділення менеджменту та фінансово-економічного відділення. Команди мали змогу довести свою першість в різноманітних спортивних конкурсах, де можна було прослідкувати не тільки фізичну сили кожного, а і згуртованість команди, уміння аналізувати та прораховувати кроки наперед.

Студенти ЮРИДИЧНОГО відділення приймали активну участь у змаганнях, команда юристів посіла почесне ІІІ місце.

За підтримки профспілкового комітету та студентської ради коледжу, переможці були нагороджені солодкими подарунками та грамотами.

 

Також, цього дня не забували про гасло «Війна війною, а обід за розкладом». Отож, поки команди захищали честь відділення в спортивних змаганнях, хлопці розпалювали вогнища, а дівчата, як справжні господині займалися кашею. Ближче до завершення заходу комісією було проведено конкурс на найкраще приготовану кашу.

В результаті, перемогу

• у номінації «Шедевр кулінарії» розділили групи 16ЮП та 18ЮП.

 

Завершився захід конкурсом стінних газет на патріотичну тему «Україна – єдина країна», в якому безапеляційну перемогу здобула група 17ЮП.